Jumaat, 8 Januari 2010

dear buddiesku...


Assalam alaykum... huhu.. pagi yg cerah.. (gelap lagi lar).. hehe.. xpe2 asalkan dah lps subuh.. ana teringatkan pasal system buddies yg sekolah buat semalam... amenda tu ?.. tak tahu ek ? xpe3.. ana terangkan..

hurm, system ni.. kira macam disatukan antara pelajar form 2 ngan form 4 dan form 3 ngan form 1.. system ni nak suruh kita berkenal-kenalan dgn buddies kita dan buddies tu anggap kita sbgi abg angkat dia.. huhu.. kalau ada apa2 masalah boleh rujuk kat kita.. hehe..

Ramai yg disatukan semalam, ana orang first yg dpt dua orang buddies sekaligus.. hehe.. Zaki dan Ikram.... zaki sekolah alamin dari darjah lima.. ikram lak sekolah cni dari darjah satu ... sama mcm ana.. hurm, budak lama yg familiar sgt .. hehe.. mula2 introduce pasal diorang.. kemudian, buddies lak dgr ana introduce diri ini.. hurm, bukan senang nak ada dua orang buddies sekaligus.. ada org lain dpt sorang je buddy... hehe.. sebenarnya abg2 senior form 4 dah lama nak buddies ngan adik2 form 1 yg comel2 tuh.. hehe.. dahlah comel, kecik pulak tuh.. muka baik je sorang2... hehe.. tapi dpt ngan form 2.. xper ah.. asalkan ada gak buddies... hehe... well, kat cni ana nak nasihatkan supaya berbuddies sebaik mungkin buat budak2 alamin .. hehe.... (korek tau rahsia diorang).. hehe.. buat adik2 yg telah dibuddieskan, anggaplah kami ni macam abg sendiri dan jgn segan2 dan malu2 nak tanya something ke.. x faham belajar kat kelas ke.. kami sentiasa terbuka.. huhu.. okay, selamat berbuddies... sekian, wassalam...
apa yg korang feel ?

3 Orang Melekat :

-| JOM! Follow. Hehe |-

 
Design by -|SyaheedViaMujaheed|- | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews