Jumaat, 9 Oktober 2009

kesantaian Of exam yang membara


Assalamualaikum.. lame sgt x bkk blog nie.. well, sgt busy nak periksa skrang ni.. InsyaAllah, lps PMR baru nak giat skit.. mesti bosan kan masuk blog ni kan.. well, x der pape.. nak bagitau skit yang ana nie tgh peksa, so, doakan kjayaan ana dan sume kawan2 ana yg turut sama menduduki PMR kali ni... insyaAllah PMr 9A.. kepada sesiapa yg mengenali ana dan kwn2 ana di Al-amin kemaman nih, .. maafkan kami jika ada terbuat silap tanpa disedari.. kalau ada, maafkanlah yer.. nanti x berkat lak ilmu kan kalau...
yg bwh ni lagu2 semangat kami tau.. ana post ni pon masa tgh pekse ni.. lirik ni tukar daripada lagu izzatul islam rasanya.. sape2 yg rasa suara die best, bleh la test. oke.

Bangunlah form 3...

studylah wahai sahabatku, untuk menggapai cita...
jalan yang kau tempuh sangat panjang,
x sekadar bongkah batu karang...
Trust yourself wahai sahabatku! 9A kan ku genggam,
Walau berjuta halangan melintang,
tetaplah form 3 pasti akan cerlang !

Tanam di Hati Ilmu yang diberkati,
berpadu dengan jiwa rabbani,
kejayaan kita bukanlah sekadar mimpi,
akan ku jadikannya realiti,
Pancang tekadmu jangan mudah mengeluh,
pastikan semangatmu semakin meninggi,
kejayaan kita bukanlah sekadar mimpi,
akan ku jadikannya realiti...



apa yg korang feel ?

0 Orang Melekat :

-| JOM! Follow. Hehe |-

 
Design by -|SyaheedViaMujaheed|- | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews