Ahad, 18 Oktober 2009

PmR was a OLd HisTory....

Memang best bile abis pMr ... semua ketensionan hilang serta merta.. tapi yang f3 janganlah suka sgt nak duk relaks2 sebab semuanya x berakhir di cni.. taun dpn ada lagi form 4.. doa je lu sementara result lom kuar agi... kalau sayalah.. memang kebosanan yang keperghan bile duk umah... nak pegang buku malas.. computer slow sgt.. ram kecik.. nak tgk tv bosan gak.. entah tataw nak wat ape.. pgg handset jelah.. kalau gi main ps2 kat umah firdaus merah tuh baru bley tahan.. gi cc.. sume games yg bosan2.. cuma buku form 4 lah best ckit nak tgk2... novel bertimbun-timbun kat umah pown belum sentuh lagi.. malas nak memerah otak nak baca novel2 tuh... well, ini keluhan seorang jejaka lepas PmR.. kepada yg belum pMr lagi wat lah tol2.. senang jer sebenarnya pmr nih.. cuma nak usaha jer.. kalau math tuh... kene byk wat latihan jer..oklah saya cow lu..
apa yg korang feel ?

0 Orang Melekat :

-| JOM! Follow. Hehe |-

 
Design by -|SyaheedViaMujaheed|- | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews