Isnin, 7 Disember 2009

Menari ?

Petang Ahad, tgh chatting ngan syafiq... tibe2 syafiq akram bagi kat ana buletin nih..erm.. x tahulah bley nak cayer ke x sbb ada pendapat mengatakan yang lain.. tetapi sekati ah nak caye ker x . Baca sampai habis...

*******************************************dicopy dari YM*************************************************
Syafiq Akram: hah
jup2

Anda semua digalakkan menari selepas membaca bulletin ini :

Kementerian Pelajaran Malaysia telah bersidang pada 3.12.2009

Berikut merupakan keputusan gred PMR yang telah muktamad. Keputusan akan diumumkan pada 27.12.2009

SO. ini gred A :

Bahasa Malaysia : 65 %
Bahasa Inggeris : 75 %
Science : 55 % *gelek ! haha
Mathematics : 80 %
Pendidikan Agama Islam : 85 %
Sejarah : 80 % *gila ! haha
Geografi : 85 %
Kemahiran Hidup Bersepadu : 80 %

So sekarang dipersilakan dengan segala hormatnya, bekas calan PMR 2009, untuk menari..


Syafiq Akram :bce
BUZZ!!!
KaiKyou No HasE: apa ?
Syafiq Akram: bce lar .. ;)
KaiKyou No HasE: argh
KaiKyou No HasE: naper sejarah !
KaiKyou No HasE: geografi !
Syafiq Akram: ok aper
Syafiq Akram: im glad..!!
KaiKyou No HasE: tidak !
************************************************************************************
Debar pulak rasa 4 subjek2 yg gred naik... harap2 A.. insyaAllah.. tapi perlu ke nak nari sebab ni.. haha..x perlu kot.. sajer je penulis tulis camtu...x per.. asalkan dah ada duit (doa, usaha, tawakal).. redha je dgn apa2 keputusan yang bakal keluar walaupun x mencapai target kita.. well, as a f3 yg skrang dah free... patutnya kita dah mula skrang nak tgk2 skit buku2 f4 kot.. such as sejarah n anyelse subjek yang senang faham tanpa kene ajar.. bukan apa, kita kenelah wat persediaan awal skit.. takut nanti tetibe je shock bile masuk f4... macam pernah kakak ana ckp yg dier memang shock bile masuk f4 sebab persamaan silibus f3 dan f4 tuh agak sukar la...sekadar ada dlm sstgh keadaan.
Mungkin sekarang patut dah antum pikir aliran apa yang antum nak pilih.. sesuaikan dengan cite2 ntum sendiri... kalau minat nak jadi accountant, pilih PA.. kalau nak jadi doktor, pilih bio and so on.. kalau yang awal2 dah masuk tuisyen pon lagi bagos kot.. sebab skrang x perlu sgt bersuka2 dan konon2 terlebih lps tension lps pmr.. padahal pmr x mentensionkan pon.. huhu.. (pada pandangan ana lar).. then, buatlah kalau bleh perkara2 yg berfaedah masa cuti ni.. em, cuti dah nak habiskan ?.. so, perancangan for next year patut dah ada dlm kepala.. huhu.. oklah.. sekadar pendapat.. 4 all f3.. ana doakan antum dapat mencapai target masing2... dalam PMR.. huhu.. PMR past, SPM next.. coming soon.. sekian, wassalam...
apa yg korang feel ?

4 Orang Melekat :

-| JOM! Follow. Hehe |-

 
Design by -|SyaheedViaMujaheed|- | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews